PoekiePolino

 

Wie zijn wij?

Poekiepolino is raar en anders: een nieuw label van tassen, knuffels en nog veel meer leuke spullen, gemaakt van gerecyclede materialen en gemaakt door een beeldend kunstenaar. Elk item is uniek en handgemaakt: geheel opnieuw in elkaar gezet of opgepimpt met allerlei bijzondere materialen. De spreien op de site zijn overigens ook handgemaakt maar als enige niet door mijzelf (te ongeduldig).


Poekiepolino is voor moeders die ook wel eens iets leuks voor zichzelf willen. Die er niet altijd 'praktisch' bij willen lopen. Die dol zijn op hun kind(eren) maar ook wel eens weer even gewoon vrouw willen zijn. Poekiepolino is voor die vrouwen die op een schaarse vrije dag nu echt even nieuwe kleren moeten gaan kopen omdat ze gewoon niks fatsoenlijks meer hebben, en dan thuis komen met spullen voor man en kind....


Kortom: koop hier de knuffels voor je kind en bestel gelijk even zo'n unieke en rare tas voor jezelf. De therapeutische waarde van de producten van Poekiepolino is enorm. Juist deze bijzondere en soms rare spullen (temidden van heel veel saaie, standaardspullen die iedereen heeft) geven het leven een beetje extra glans.

Heb je je ideale tas precies in je hoofd, maar bestaat de tas alleen nog niet? Neem contact op! Poekiepolino maakt namelijk ook tassen in opdracht. Wie weet kunnen wij de tas van je dromen voor je maken!

 

 

Bookmark and Share